Menu Close
Share:
Notifications
Clear all




Suamiku Ketagihan Pornografi  

 
Liana
 Liana
(@Liana)
Solved

Hye semua. Selamat perkenalan. Semua details yg aku beri hanyalah fake yer. Cuma aku nak luah isi hati aku as per tajuk kat atas. First, sorry ye sbb aku maybe campur malay english sbb xnk bagi awkward masa bercerita so semoga uols fahamla ye.

Rahsia ni aku dh pendam hampir setahun dh sbb aku pernah chk history browser dia. So sejak drpd tu aku tahu yang dia nie ada ketagihan pornografi. Setakat ni just aku je yg tahu even aku pun xbersemuka lg dgn suami aku.

Watak suami aku nie baik jer sebenarnye. Hubungan dgn Tuhan dia jaga. Selalu gak tolong aku bab2 kerja rumah. Dalam handphone dia pun bersih je sbenar nya. Xde pulak join group whatsapp yg saling berkongsi video2 lucah ni. Dia pun xsave video2 sebegitu dlm phone dia.

Jadi semenjak aku ketahuan aktiviti gelap dia, aku aktifkan diri aku untuk kerap bersama. Aku xde la suci sgt tp pernah la tgk jugak benda2 masa bujang. Tapi xde la sampai ketagihan sebab aku xnak ajarkan diri aku terjerumus dlm hal ni.

So, sewaktu bersama pun aku kadang2 buat laa ala2 fantasi pun ade. Dia layan ok jer. So far xpernah lg menolak. Sampai suamiku pernah la ckp apehal yg gila s**s sangat nie. Hampeh tul. Tujuan aku xnak bagi dia terjerumus benda2 yg xhalal tu. Tp still jugak xberubah bila tgk history browser dia.

Sekarang ni aku fikir aku nk confront jer dgn dia. Nak bgtau yg aku tahu perangai gelap dia. Cumanya aku bimbang kalau2 dia xnak kat aku. Sounds weird tp tu la, aku pun xnak kehilangan dia. Satu lagi yg aku takut, bila aku dh tahu dia plak senang2 watch porn depan2 aku.

Yes, seperti yg aku katakan suami aku org baik tp manusia ni bila2 masa boleh berubah. Ada idea x mcm mana aku nk confront benda ni dgn dia?

Thks for your advice kay..

 
 
 
Quote
Posted : August 24, 2020 2:49 am

Leave a reply

Author Name

Author Email

Title *

 
Preview 0 Revisions Saved




Share: