Menu Close
Share:
Notifications
Clear all




Pengalaman waktu berkhatan  

 
Razali
 Razali
(@Razali)
Solved

Pengalaman aku sewaktu berkhatan pada umur 12 tahun.

Pagi tu ayah aku bawak la aku ke hospital besar untuk berkhatan. Aku dah memang ready dh tmdr awal lagi sebab menginjak masuk sekolah menengah, biasanya budak2 sudah berkhatan. Cuma nervous la sikit sbb first time kan.

Sewaktu nurse panggil nama aku, aku pun bangun dan terus ke bilik doktor. Doktor in-charged utk aku lelaki. That time doktor cakap aku kena salin baju hospital sbb nk jalankan prosidur pembedahan. Aku turutkan je la.

Lepas habis salin baju, doktor pun selak gaun hospital tu nak check punai aku. Aku xtengok pun ape yg dia check. Cuma terasa la dia duk belek2 punai aku. Tiba2 dia suruh aku batuk sambil tangan dia genggam bebola aku. Aku turutkan je la.

Sesudah pemeriksaan, aku baring atas katil untuk urusan perkhatanan. Doktor cakap aku kena dalam 5 cucuk kot. Aku biarkan je la sambil bersedia untuk menahan kesakitan.

Lepas cucuk tu doktor cakaplah, "Biasalah kalau lepas cucuk punai jadi tegang."

Aku dh confius, sbb aku tak rasa apa2 pun lepas kena bius. Lgpun kawan2 aku cakap bila dh bius, punai xkan tegang.

"Punai saya tengah tegang ke, doktor?" Tanyaku kehairanan.

"Bukan punai awak, punai saya." Jawab doktor.

Jilakerrr.

Quote
Posted : August 24, 2020 5:27 am

Leave a reply

Author Name

Author Email

Title *

 
Preview 0 Revisions Saved




Share: